На Волині судитимуть крадія та ґвалтівника, який погрожував прокурору вбивством

На Волині судитимуть крадія та ґвалтівника, який погрожував прокурору вбивством

На Волині 27-річний мешканець Нововолинська під час судового слухання погрожував прокурору вбивством. 

Як повідомили у прокуратурі області, Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 27 рінчого місцевого мешканя, раніше судимого за зґвалтування.

Зокрема, чоловік пропогрожував вбивством працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. 

У 2017 році проти чоловіка було скеровано в суд чотири обвинувальних акта про скоєння ним крадіжок, грабежів та легких тілесних ушкоджень. Під час підготовчого засідання Нововолинського міського суду в одному з цих кримінальних проваджень після проголошення судом ухвали про продовження строку тримання його під вартою, він висловив погрозу вбивством прокурору Іваничівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури, яка підтримує у провадженні публічне обвинувачення в суді.

Відтак його судитимуть ще і за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 345 КК України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Питання дня: яка подія 2017 року для України найважливіша? ВІДЕО
Наступна новина На Волині затримали бус, заповнений контрабандними цигарками з Білорусі
Останні новини
Схожі новини