Неповнолітня волинянка так відсвяткувала Новий рік, що втрапила до лікарі з алкогольним отруєнням

Неповнолітня волинянка так відсвяткувала Новий рік, що втрапила до лікарі з алкогольним отруєнням

Медичні працівники  Володимир-Волинського ТМО працювали на Новий рік у посиленому режимі, оскільки новорічні дні для них виявилися нелегкими.

Про це повідомляє Володимир.Медіа.

За інформацією завідуючої приймальним відділенням лікувальної установи Інни Климчук, 31 грудня та 1 січня до них доправлено  близько сотні  осіб із різноманітними захворюванями та  травмами. Поряд з тим, не обійшлося і без алкогольного отруєння оковитою.

Як зазначає Інна Степанівна, 31 грудня та 1 січня із різного виду травмами звернулося 18 чоловік; із алкогольним сп’янінням було доправлено 7 осіб, з яких одна особа була неповнолітньою.  Зважаючи на важкий стан хворого,  одного пацієнта довелося терміново госпіталізувати із алкогольною комою.

Разом з тим на приймальне відділення звернулся 15 осіб із ГРВІ, з яких 10  дітей. Госпіталізовано 9 осіб в станній день минулого року та 10 – у перший день нинішнього. Крім цього, 31 грудня на амбулаторний прийом звернулося 38 осіб, а 1 січня – 47.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині затримали бус, заповнений контрабандними цигарками з Білорусі
Наступна новина ТОП-10 фільмів з дитинства, які подарують різдвяний настрій
Останні новини
Схожі новини