Поблизу Ківерців відремонтували міст

Поблизу Ківерців відремонтували міст

Поблизу міста Ківерці відремонтували міст. Дорожники завершили роботи на правій частині мосту на дорозі Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ.

Про це повідомили в службі відновлення та розвитку інфраструктури в області, передає Суспільне.

На мості відремонтували опори, влаштували перехідні плити, шафові стінки, накладну плиту, тротуарні консолі, облаштували тротуарні плити на підходах до мосту, встановили бар’єрне огородження.

На ремонт мосту витратили трохи більше мільйона гривень, – розповів Суспільному керівник Служби автомобільних доріг області Анатолій Посполітак.

Що відомо про ремонт мосту у Ківерцях

Ремонтні роботи на мосту перед Ківерцями розпочалися 8 лютого 2022 року у рамках ремонту п'ятикілометрової ділянки Дачне – Ківерці автошляху Р-14.

Ліву частину споруди демонтували, тому транспорт через цей міст рухався в обох напрямках лише правим проїздом. Із початком повномасштабної збройної агресії Росії всі ремонтні роботи призупинили.

Торік улітку ремонтні роботи відновили в межах робіт з експлуатаційного утримання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині оголосили штормове попередження
Наступна новина У Луцьку гурт «ТНМК» дасть благодійний концерт
Останні новини
Схожі новини