На Волині збільшили кількість лікарень для хворих на COVID-19

На Волині збільшили кількість лікарень для хворих на COVID-19
Фото ілюстративне

Перелік лікарень першої хвилі, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з коронавірусом, поповнила Камінь-Каширська центральна районна лікарня.

Про це у коментарі ІA ВолиньPost повідомили у пресслужбі Волинської облдержадміністрації

Інформують, що учора, 19 серпня, у профільному міністерстві внесли зміни до переліку закладів охорони здоров'я першої хвилі, доповнивши його, зокрема, Камінь-Каширською центральною районною лікарнею,, а також здійснили перерахунок ліжок для лікування хворих на COVID-19 у закладах першої та другої хвилі (додали ліжка інтенсивної терапії).

Так, у лікарні Каменя-Каширського передбачили 25 ліжкомісць для хворих зі згаданою недугою.

Додана лікарня стала дев’ятим закладом першої хвилі в області. Раніше до цього переліку входили обласна інфекційна та обласна клінічна лікарні, Ковельське МТМО, Любомльське ТМО, Волинське обласне дитяче ТМО, пологовий будинок у Луцьку, лікарні в Ківерцях та Нововолинську.

Наразі в області – 573 ліжка, передбачені для хворих на коронавірус та осіб з підозрою, у закладах першої хвилі та 228 ліжок у закладах другої хвилі. Загальна кількість ліжкомісць – 801.

Нагадаємо, На Волині все ще не можна послаблювати карантин. Заповненість ліжок – понад 80%


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина РГК протестувала «зелений» водень у газорозподільній системі Волині
Наступна новина Відновили маршрутку №19, але змінили її напрямок
Останні новини
Схожі новини