На Волині збудують нову дорогу до Шацька. Витратять 400 мільйонів гривень

На Волині збудують нову дорогу до Шацька. Витратять 400 мільйонів гривень
Фото ілюстративне

Від Ратного до Шацька планують збудувати нову дорогу. Її протяжність – майже 60 кілометрів, вартість 400 мільйонів гривень.

Дорогу прокладуть через Старовижівський район. Проміжними пунктами є Кримно та Любохини. Про це повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Валентин Цьось, пише ВолиньPost.

Дорогу обіцяють  «практично з нуля» та «асфальтовану за новою технологією».

«Повна вартість дороги складатиме близько 400 мільйонів, а ми поки маємо п’яту частину коштів»,– повідомив Цьось про перший транш у сумі 75 мільйонів.

Закінчити роботи планують уже впродовж наступних двох років, у цьому ж році сподіваються отримати від держави решту коштів на прокладання траси.

Радник голови Волинської ОДА Валерій Криворог зазначив, що вже десь за місяць можна буде закладати капсулу під будівництво автошляху.

Дорогу називають «Польським шляхом». Вона пролягатиме через місця, де є багато мальовничих озер. Тож шлях може дати нове життя навколишнім селам, кажуть чиновники

Видання ВолиньPost з посиланням на «місцевого жителя» інформує: саме ця дорога колись була першим і основним шляхом доїзду до Шацька. Іноземних туристів навігатор і досі веде нею, як основною.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Головний тренер луцького  клубу GARDA Михайло Савчук здобув срібло на Чемпіонаті Європи
Наступна новина «Такого у Луцьку ще не було». Чому відкриття туристичного сезону буде особливим
Останні новини
Схожі новини