На Волині медики влаштували видовищні змагання. ФОТО

На Волині медики влаштували видовищні змагання. ФОТО
https://www.facebook.com

Відбулися обласні змагання «Волинські медичні ралі – 2018», під час яких бригади екстреної медичної допомоги відпрацьовували клінічні випадки з реального життя, співпрацюючи з працівниками ДСНС.

Про це повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як зазначають у повідомленні, всі команди змагались у рівних умовах, виконуючи аналогічні завдання.

Ніхто з учасників навіть не здогадувався про те, що чекає команду попереду. Усі етапи змагань проходили в різних локаціях і зашифровані незвичайними назвами: «Не все так просто», «Несподівана зупинка», «Подвійний капець», «Карабас Барабас», «Бліцкріг».

«Усі завдання були максимально наближені до реальності, а інсценізація надзвичайних ситуацій змушувала хвилюватись кожного члена команди. Такий чемпіонат стимулює усіх учасників прагнути підвищення рівня професіоналізму, адже будь-яке неправильно прийняте рішення вартує пацієнту життя», – розповідають центрі екстреної медичної допомоги.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинські фельдшери перемогли у всеукраїнському «медичному ралі». ФОТО

Переможцем змагань стала бригада Ківерцівського відділення ЕМД. Друге місце виборола команда Любомльського відділення ЕМД і третє місце зайняла команда Ратнівського відділення п. Велимче.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вбивця розгулював вулицями, бо у в'язниці для нього не вистачило місця
Наступна новина «Підвищення ціни на газ може зробити українців жебраками» – депутат Михайло Імберовський
Останні новини
Схожі новини