У Луцьку вбивця розгулював вулицями, бо у в'язниці для нього не вистачило місця

У Луцьку вбивця розгулював вулицями, бо у в'язниці для нього не вистачило місця
https://tsn.ua

У Луцьку засуджений злочинець, винний у смерті неповнолітнього, спокійно розгулював вулицями, поки з ним не зіткнулися родичі загиблого.

Про це повідомив заступник генерального прокурора Євген Єнін у Facebook.

«Вдумайтесь!!! В установі виконання покарань для нього «не вистачило» вільного місця!!! Уявіть емоції близьких родичів загиблого, які стикнулися з вбивцею прямо на вулиці, а в поліції почули пояснення про «відсутність вільних місць в колонії», – зазначив посадовець.

Як ідеться у повідомленні, завдяки втручанню Генпрокуратури та принциповій позиції обласної прокуратури, засудженого вже етапували до виправної колонії.

«Щодо «відповідальних» працівників Нацполіції порушено службове розслідування. Всі регіональні прокуратури отримали доручення перевірити стан дотримання законності у сфері виконання покарань у вигляді позбавлення волі та арешту. Справедливість є!» – додав заступник генпрокурора.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь перевіряють ревізори омбудсмена
Наступна новина На Волині медики влаштували видовищні змагання. ФОТО
Останні новини
Схожі новини