На волинській шахті припинили видобувати вугілля

На волинській шахті припинили видобувати вугілля

Гірники припинили видобувати вугілля на шахті №9 «Нововолинська» ДП «Волиньвугілля», оскільки «немає часу працювати».

Про це повідомив у Facebook голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

«Як повідомив мені Василь Гура, голова первинки НПГУ шахти №9 «Нововолинська», сьогодні їхнє підприємство припинило видобуток вугілля. А «причина банальна – немає на чому працювати». На шахті працювали три лави. Останній тиждень ледь добували на одній. А тепер і там припинили видобуток – немає зубців на комбайн.

Призначений два тижні тому гендиректором ДП «Волиньвугілля» Андрій Пилипюк, «займається невідомо чим». У телефонній розмові гендиректор сказав Василю Гурі, що він знає про ситуацію на дев’ятій шахті. Повідомив, що матиме зустріч із паном Венгриним – «смотрящим» на шахтах Львівсько-Волинського басейну. І розраховує, що той йому чимось допоможе.

А ще Василь Гура нагадав, що на копальні накопичилася заборгованість із зарплати – із гірниками промгрупи повністю не розрахувалися за листопад минулого року, а працівникам непромислової - виплатили лише за серпень», - написав він.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 25 мільйонів гривень гранту на «розумні світлофори» для Луцька. ВІДЕО
Наступна новина У центрі Києва відбулася смолоскипова хода на честь дня народження Степана Бандери. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини