На «Ягодині» утворились кілометрові черги з фур. Відео

На «Ягодині» утворились кілометрові черги з фур. Відео
Скріншот з відео

Черги з фур на виїзд з України сягають до 20 кілометрів, а часом і більше. Це пов’язано з тим, що морські порти і пункти пропуску з росією й білоруссю не працюють.

Тож усі автомобілі ринули на західний кордон. І враховуючи ситуацію в державі, черги можуть зростати, - повідомляє «12 канал»

Павло тиждень тому повернув свою родину додому. Він – із Чернігова. Каже, їхнє житло дивом уціліло. Але довго побути з сім’єю немає часу.

Чоловік працює далекобійником, тож потрібно в рейс. Проте українські реалії – на заваді швидкому поверненню додому.

«З паузами їдемо вже третю добу. Кілометрів із 10 проїхали, ще 15 до кордону. Дуже важко, дуже спекотно…» – розповідає Павло.

У черзі й фура, якою керує Ігор. Надворі – 30-градусна спека, і поруч – жодної краплини води й елементарних зручностей. Водій розповів, що в черзі вже більше як добу.

">http://

Черги з фур розтягнулися на 20 кілометрів, а часом і більше, і закінчуються за Любомлем. І війна теж є причиною їх виникнення. Тож імовірно, найближчим часом вони будуть лише зростати. І сервісна зона тут украй потрібна.

«Наразі черг із легкових автомобілів перед пунктами пропуску немає, однак є значна черга вантажівок, які слідують на виїзд із території України.

Це пов’язано з тим, що основні вантажні потоки перемістилися на західний кордон у зв’язку з тим, що не працюють порти та пункти пропуску на інших ділянках кордону», – повідомила речниця Волинського прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

Нагадаємо, учора, 13 червня, через пункт пропуску «Устилуг» почали пропускати вантажні транспортні засоби вагою до 7,5 тонн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лікар і депутат Волиньради звільнився з ковельської лікарні
Наступна новина Мами волинських захисників «Азовсталі» волонтерять та чекають синів з полону
Останні новини
Схожі новини