На завод – за «Оскаром»: як на луцькому «Кромберг енд Шуберт» вітали працівників. ФОТО

На завод – за «Оскаром»: як на луцькому «Кромберг енд Шуберт» вітали працівників. ФОТО
«Оскароносці» заводу «Кромберг енд Шуберт»

На луцькому заводі «Кромберг енд Шуберт» просто на виробництві влаштували церемонію вручення «Народних оскарів».

Нагороджували шістьох найкращих працівників, яких обирали усім колективом. Кого – за любов до спорту, а кого – за найбільшу кількість закордонних відряджень. На заході також виступили гумористи з команди «Замок Любарта».

«Ми завжди обирали кращих працівників, але робили це за офіційними критеріями. Натомість минулого року ми вирішили зробити це цікавіше, тому запровадили церемонію вручення «Народних оскарів». «Оскар» – це те, що асоціюється з урочистостями, червоними доріжками, святом. Те, що треба для нового року. Тим більше, така нагорода дає наснагу працювати ще завзятіше», - розповідає очільниця відділу з управління персоналом Марина Кущенко.

Для того, щоб обрати кращих крошівців, у корпоративному журналі заздалегідь надрукували відривний талон. На ньому кожен міг написати ім’я того, кого вважає гідним перемоги. Талони опускали у запечатані скриньки, а потім голоси рахувала комісія.

«Інтрига була великою. Дехто навіть вдавався до махінацій – приходив працівник, брав жмут журналів і просив колег за нього проголосувати. Хоча ми швидко таке виявляли, але це якраз говорить про те, що ці нагороди дуже бажані для працівників», - каже фінансовий директор «Кромберг енд Шуберт» Олександр Шаварський.

«Оскари» вручали у шести номінаціях: «Улюблений шеф» (переміг Сергій Парфелюк), «Спортсмен року» (Сергій Ціхоцький), «Крошелюб» (Ольга Кукса), «Душа крошу» (Михайло Попович), «Мандрівник року» (Богдан Пинка) і «Талант року» (Ангеліна Клевець).

Ольга Кукса, яка працює на «Кромберг енд Шуберт» з перших днів відкриття заводу у Луцьку, отримала «Оскар» вже вдруге. Тепер вона – «Улюблений шеф – 2017» та «Крошелюб – 2018».

«Спочатку я працювала комплектувальником, через рік стала контролером кабельних виробів, потім поїхала в Румунію у відрядження, стала майстром, а через два місяці – начальником зміни. Через три роки - керівником проектів та програм у сфері матеріального (нематеріального) виробництва. Я дуже люблю цей завод і фактично живу ним. Хочу подякувати своїй команді – начальникам зміни, майстрам, і найбільше – своєму керівнику Вікторії Пазичук, без якої це все було б неможливим», - зізнається жінка.

Ольга Кукса  – «Улюблений шеф – 2017» та «Крошелюб – 2018»

Окрім вручення нагород, працівників потішили й гарними новинами. Вже за тиждень вони отримають новорічні премії, а наступного року – вищі зарплати та право безкоштовно їсти у корпоративній їдальні на 40 гривень щодня. Працівники, які живуть у Луцьку, тепер також зможуть їздити на роботу транспортом підприємства. Окрім цього на «Кромберг енд Шуберт» запроваджують додаткове пенсійне забезпечення.

«Це стандартна практика у Європейському Союзі – відкривати індивідуальні рахунки накопичення пенсій. Почнемо з нарахувань від 2 до 5% від заробітної плати, залежно від її розміру, щомісяця. Пенсійними фондами керуватимуть професійні гравці фондового ринку, тому ці гроші ще й примножуватимуться з коефіцієнтом щонайменше 20%. Думаю, це важлива річ в умовах, коли держава не може забезпечити людей гідною пенсією», - розповідає фінансовий директор Олександр Шаварський.

Текст: Віта Сахнік

Фото: Ірина Кабанова

Вручення «Народного Оскара» на заводі «Кромберг енд Шуберт»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Струмівці під Луцьком збудують сучасний дитсадок. ПРОЕКТ
Наступна новина У кліпі Положинського знялася найсексуальніша модель України. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини