Набридла «какая разніца»? У Луцьку шукають «порохоботів» роликами з популярними мемами

Набридла «какая разніца»? У Луцьку шукають «порохоботів» роликами з популярними мемами
Олександр Ніколайчук

Луцький осередок партії «Європейська Солідарність» використав популярні меми, такі як «люди втомились від війни», «на хліб не намажеш», «а какая разніца» і «хуже не буде», у рекламних роликах.

Ці теми зрозумілі «порохоботам», яких ми шукаємо до себе в команду, – кажуть творці відео.

В «Європейській Солідарності» пояснюють, що ціль роликів – знайти прихильників партії, які готові працювати в міському осередку політичної сили. Частина з них також може потрапити у виборчий список в якості кандидата у депутати.

Робота над відео зайняла близько 1,5 тижня. В результаті вийшло 8 роликів тривалістю до 15 секунд, герої яких повторюють «я ж казала» частіше, ніж «добрий день», втомились слухати, що отримують зарплату рошенками та грають в шахи самі з собою, бо «єдині у своєму дворі знають, що таке «Роттердам+». Ролики поширюють у соціальних мережах

«З минулорічної президентської кампанії ці фрази дуже в’їлись в наш мозок, стали шлейфом. Вони зрозумілі саме порохоботам. А наша цільова аудиторія – це люди, близькі з нами ідейно, які живуть тим же, що і ми. Тільки запустили відео і нам вже пишуть: «о, як мене дістали тією зарплатою в рошенках». Це означає, що ми потрапили в ціль», - пояснив керівник луцького осередку партії та автор ідеї Юрій Моклиця.

У відео знялись члени партії «Європейська Солідарність»: Тарас Яковлев, Юрій Моклиця, Алла Доманська, Олександр Ніколайчук, Олександр Мартинюк, Ірина Колковська, Алла Швай та Лариса Піскорська.

«Ролі розбирали, які кому більше підходили. Наприклад, Алла Швай – активна у фейсбуці порохоботка, і їй неодноразово закидали, що вона робить це за гроші. Тому жінка стала героїнею ролика про зарплату рошенками. Атовець Олександр Мартинюк втілив чоловіка, якого втомили люди, що втомились від війни. Він має на це моральне право. Алла Доманська – філолог і тема «какая разніца» їй справді болить», - сказав Юрій Моклиця.

Місця для зйомки обирали тематично. Наприклад, для ролика з фразою «хуже не буде» знайшли облущену стару гойдалку, як символ занепаду.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Професійна гігієна ротової порожнини в стоматологічній клініці «Здоров'я плюс»  за зниженою ціною
Наступна новина У Луцьку озеленили Старе місто. Фото
Останні новини
Схожі новини