У Луцьку озеленили Старе місто. Фото

У Луцьку озеленили Старе місто. Фото

Ініціативна група «Новий подих Старого міста» ініціювала благоустрій клумб біля будинку Косачів, костелу святих Петра і Павла та монастиря Шариток.

Ландшафтний дизайн усіх трьох клумб розробив учасник групи Сергій Курбатов. Всі підібрані ним рослини є багаторічними. Про це повідомили на сторінці «Новий подих Старого міста» у фейсбуці.

Проєкт реалізовувався спільно з відділом екології Луцької міської ради та за сприяння управління культури, з питань релігій та національностей ОДА. Кошти на озеленення виділили з своїх депутатських фондів Андрій Білан та Вікторія Побережна. Підтримали ініціативу гіпермаркет «Епіцентр» та Тарас Яковлев.

«Місто – це люди! І надзвичайно приємно, що наша ініціатива об’єднала громаду, депутатів, Луцьку міську раду, ОДА, гіпермаркет «Епіцентр». Любіть Луцьк! Бережіть заповідник, який є спадщиною від наших предків. Це те, що ми маємо у доглянутому стані передати своїм внукам!», – йдеться у дописі.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Набридла «какая разніца»? У Луцьку шукають «порохоботів» роликами з популярними мемами
Наступна новина У США почалися наймасштабніші у світі випробування вакцини від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини