Начальник СБУ Волині розповів, чому робота Служби «вкрита таємницею»

Начальник СБУ Волині розповів, чому робота Служби «вкрита таємницею»

Діяльність української спецслужби, особливо після Революції Гідності, стала більш відкритою та прозорою для суспільства.

Про це в інтерв’ю «Першому» розповів начальник СБУ Волині Юрій Фелонюк.

За його словами, природно, що громадськість та медіа мають підвищений інтерес до нашої діяльності, оскільки  робота СБУ сконцентрована на важливих напрямках, вони упереджують й викривають злочини проти національної безпеки. А про свої основні результати вони розповідають у засобах масової інформації.

«Однак ми змушені обмежувати певну інформацію, щоб не поставити під загрозу поточні спецоперації та досудове розслідування. Це – світова практика діяльності спецслужб.

Ми регулярно звітуємо про результати нашої діяльності», – зазначає начальник СБУ Волині.

Він додав, що на Службу безпеки України покладені завдання захисту державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного потенціалу України, життєво важливих інтересів держави та прав громадян від розвідувальної діяльності іноземних спецслужб, посягань злочинних угруповань, окремих організацій та осіб, протидія злочинам проти миру і безпеки людства, тероризму, корупції.

«Звичайно, гібридна війна Російської Федерації проти України впливає на всі сфери суспільного життя, зокрема, й у нашому регіоні. За цих умов вразливими є усі і віддаленість від кордону з РФ значення не має.

Управління СБУ у Волинській області, реагуючи на актуальні виклики, спрямовує свої зусилля на забезпечення стабільності у регіоні, недопущення розхитування ситуації на місці шляхом вчинення провокативних дій, організації фейкових виступів, демонстрацій, підбурення», – підсумував Юрій Фелонюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник СБУ Волині Юрій Фелонюк розповів про бурштин, сепаратистів та корупцію в органах


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дев'ятеро волинян можуть поїхати на Чемпіонат Європи з легкої атлетики
Наступна новина Луцьку міськраду просять знайти житло для безхатьків
Останні новини
Схожі новини