Начальника митного поста «Устилуг» Оникійчука відсторонили від роботи

Начальника митного поста «Устилуг» Оникійчука відсторонили від роботи
Олександр Оникійчук

Начальника митного поста "Устилуг" Волинської митниці Держмитслужби Олександра Оникійчука відсторонили від виконання посадових обов'язків.

Відповідний наказ з'явився на офіційному Телеграм-каналі Держмитслужби, пише Суспільне.Волинь. Наказ 2 квітня підписав голова Державної Митної служби України Павло Рябікін.

У ньому зазначено, що на підставі статей 68,69 та 72 Закону України "Про державну службу", з метою визначення вини, характеру і тяжкості дисциплінарного проступку та перевірки інформації здійснюватиметься дисциплінарне провадження стосовно посадових осіб та їх відсторонюють від виконання посадових обов'язків.

В Україні в межах боротьби з корупцією від роботи відсторонили 17 керівників митниць і митних постів, загалом від виконання посадових обов'язків відсторонили понад 100 співробітників митниці.

В області від роботи відсторонили 23 працівників Волинської митниці. Відповідне рішення ухвалили після засідання Ради національної безпеки та оборони 2 квітня, — повідомляє пресцентр Державної митної служби.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рівень госпіталізацій в Україні не перевищено лише у трьох областях
Наступна новина Степанов заявив, що Україна буде виробляти власну вакцину від COVID-19
Останні новини
Схожі новини