В «Устилузі» чоловік за 500 доларів хотів підкупити інспектора, аби виїхати за кордон

В «Устилузі» чоловік за 500 доларів хотів підкупити інспектора, аби виїхати за кордон

Прикордонники Волинського загону задокументували факт надання подорожнім неправомірної вигоди.

Як повідомили в прессслужбі Волинського прикордонного загону, правопорушника 9 травня ввечері затримали у пункті пропуску «Устилуг».

Чоловік слідував до Польщі легковим автомобілем. Як підтвердження права виїзду з України в умовах воєнного стану 29-річний уродженець Вінниці надав документи для супроводу особи, яка потребує постійного стороннього догляду. Однак, як з'ясували прикордонники, нещодавно цю ж саму особу за кордон супроводжував інший чоловік призовного віку. Тому законних підстав виїхати з України у вінничанина не має.

Аби чоловіку не відмовили у пропуску через кордон, він запропонував інспектору прикордонного контролю неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США.

Прикордонник від коштів відмовився та поінформував співробітників Нацполіції про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 ККУ «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Щодня читаю останнє повідомлення», – мама полоненого лучанина, яка понад рік чекає сина. ВІДЕО
Наступна новина 120 світлин загиблого на війні волинського фотографа передали в Національний архів
Останні новини
Схожі новини