Нагороди за інноваційні продукти. Компанію Modern-Expo відзначили у Варшаві

Нагороди за інноваційні продукти. Компанію Modern-Expo відзначили у Варшаві
Під час нагородження

Міжнародну компанію Modern-Expo, глобального виробника торгового обладнання та постачальника комплексних рішень для ритейлу, вшанували одразу двома головними нагородами на церемонії «Golden Innovations FMCG & Retail 2019», що відбулася у Варшаві.

Про це повідомили у компанії.

Компанія Modern-Expo нагороджена у категорії «Ритейл»: за розробку smart-полички та технології розпізнавання зображень – Image Reco.

Розумна поличка від Modern-Expo працює на основі технологій штучного інтелекту та комп’ютерного зору. Її віддалений моніторинг мерчандайзингу збільшує ефективність кожного сантиметра торгової площі в магазині.

Image Reco, своєю чергою, є інноваційним інструментом, який заощаджує до 90 % часу внутрішнього аудиту. Завдяки технологіям комп’ютерного зору, точність розпізнавання зображень сягає 85 %, а швидкість їхньої обробки займає всього 5 секунд.

Вручення престижних нагород відбулося у варшавському театрі Камяніца. Цей наймасштабніший конкурс польського ритейлу всебічно досліджує інновації у сферах роздрібної торгівлі та FMCG. За його результатами визначають лідерів галузі, вплив та значення їхніх продуктів на ринок в цілому.

Цього року до участі в конкурсі представили розробки за період з 1 січня 2018 року по 30 червня 2019-го. Переможців визначали за результатами онлайн-опитування від Territory Influence – найбільшого у Європі агентства з маркетингового впливу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Для Волині це важливо». Луцькі депутати також проти призначення Погуляйка головою ОДА
Наступна новина Хто той один? Як волинські обранці дружньо голосували проти Погуляйка. РЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини