NA-KD — бренд для стильного та вигідного гардеробу

NA-KD — бренд для стильного та вигідного гардеробу
Фото ілюстративне

Ми знаємо, як деколи важко «зібрати» образ дня, не кажучи вже про сезонний гардероб. То речі не комбінуються, то чогось не вистачає, а бажана річ – часто за далеко не привабливою ціною.

Враховуючи швидкоплинність моди, складно постійно бути в тренді. Але якщо знайти гідний бренд, який здатен не тільки візуально доповнити образ, а й подарувати його власниці відчуття комфорту, то складнощів з підбором та придбанням чогось нового виникати не буде.

Чудовий варіант – знахідка родом зі Швеції — NA KD — онлайн-бренд, який з 2015 року тішить модниць влучними моделями та вражаючим співвідношенням ціни та якості. 

Виробники пропонують одяг, взуття та аксесуари, проте закордоном асортимент дещо ширший у порівнянні з Україною (в нас поки що можна придбати тільки одяг, але сподіваємося на розширення модельного ряду). 

Стилістика

Тут важко визначити один стильовий напрямок, оскільки NA-KD пропонують продукцію у відповідності з  останніми тенденціями, які часто можуть бути доволі адаптивними, що і є основною позитивною відмінністю NA-KD від інших марок.

Якщо узагальнити, то тут casual у переплетенні з дівочим романтизмом та спокоєм лаконічності з поодинокими вкрапленнями брутальності та відвертості.

Тут кожна зможе знайти як базові елементи, так і осучаснені за допомогою кольорової гами або ж конструктивних чи декоративних елементів. Наприклад, світло-блакитні джинси-труби, в пошуках яких зараз кожна дівчина, або той же фасон, але з доповненнями у вигляді вирізів у області передніх кишень, розрізів по низу штанин чи інших знакових деталей.

Також тут чималий вибір суконь, серед яких є і звабливі приталені варіанти з асиметричним низом чи горловиною, і легкі шифонові з квітковими паттернами (що дуже популярно літом 2021-го), і лаконічні прямі з довгим рукавом, які є базовими і максимально адаптивними.

Широкий вибір футболок дозволяє підібрати саме ту, яка здатна якнайкраще доповнити образ: однотонні, у смужку, з масивними та делікатними принтами — це саме те розмаїття, яке необхідне кожному гардеробу. 

Важливим і цікавим фактом є те, що NA-KD часто представляє колекції, створені у співпраці з іменитими медійними персонами та дизайнерами, які точно знають, що до вподоби аудиторії.

Вважаємо за потрібне поділитися місцем, де можна придбати вироби цього бренду — інтернет-магазин MD Fashion. Тут представлено весь жіночий одяг, серед якого дуже легко знайти актуальні моделі, які здатні створювати ансамблі, або ж правильно доповнювати їх.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Постачання гарячої води у Луцьку відклали
Наступна новина Волинські ветерани виступатимуть на змаганнях у США
Останні новини
Схожі новини