Волинські ветерани виступатимуть на змаганнях у США

Волинські ветерани виступатимуть на змаганнях у США

12-22 вересня 2021 року відбудуться міжнародні змагання «Warrior Games» («Ігри Воїнів») в Орландо у штаті Флорида, США. 40 українських ветеранів вперше представлять там нашу країну, серед них – троє волинян.

Про це повідомляє пресслужба Управління у справах молоді та спорту ОДА.

Ігри Воїнів – це адаптивні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки. До програми ігор входить 12 видів спорту: стрільба з лука, гольф, кульова стрільба, легка атлетика, велоспорт, плавання, веслування на тренажерах, баскетбол на візках, регбі на візках, пауерліфтинг і волейбол сидячи.

14 – 16 травня в Києві відбулися Всеукраїнські змагання «Звитяга Нескорених» Warrior games team Ukraine, за результатами яких відбирали гравців до збірної команди України. Отже, у збірну України потрапили волиняни Павло Ковальський – місто Луцьк, Збройні Сили України, Майя Москвич - місто Луцьк, Збройні Сили України, Оксентюк Богдан – місто Ковель, Національна Гвардія України.

В «Іграх Воїнів» візьмуть участь команди з восьми країн світу - США, України, Австралії, Канади, Великобританії, Данії, Нідерландів та Грузії.

Читати також: У Луцьку помер ветеран АТО Андрій Омельчук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина NA-KD — бренд для стильного та вигідного гардеробу
Наступна новина У Нововолинську створили муніципальну варту
Останні новини
Схожі новини