Постачання гарячої води у Луцьку відклали

Постачання гарячої води у Луцьку відклали
Фото ілюстративне

Гаряче водопостачання у Луцьку поки не можуть відновити, через те, що «Нафтогаз» запропонував неприйнятні умови.

Про це повіомили на фейсбук-сторінці ДКП «Луцьктепла».

29 травня підприємства теплокомуненерго отримали примірні договори постачання природного газу для виробництва теплової енергії від ТОВ «Нафтогаз Трейдинг». «Луцьктепло» стверджує, що умови договору повністю суперечать дорученню Президента.

«Договором передбачена ціна газу на виробництво теплової енергії на рівні 7583,89 грн з ПДВ і транспортуванням, замість 7400 грн — як передбачено дорученням. При цьому передбачена передоплата вартості спожитого газу і, відповідно, штрафні санкції за порушення термінів її проведення. Також договором передбачено безспірне списання банком коштів з рахунків підприємств без їх згоди у разі виникнення заборгованості за спожитий природний газ, для чого ТКЕ повинно укласти відповідний договір з банком» – йдеться у повідомленні.

Тепловики відмовляються укладати договір на таких умовах. У зв’язку з цим, відновлення послуги з постачання гарячої води наразі відкладається.

Нагадаємо, гарячу воду лучанам вимкнули 20 травня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як і де працюватимуть літні дитячі табори на Волині
Наступна новина NA-KD — бренд для стильного та вигідного гардеробу
Останні новини
Схожі новини