Намети і газети: кандидати у президенти передчасно рекламуються на Волині. ФОТО

Намети і газети: кандидати у президенти передчасно рекламуються на Волині. ФОТО

У грудні на Волині восьмеро потейнційних кандидатів у президенти встановлювали намети з символікою власних політичних сил чи зі своїм зображенням.

Разом з тим, 9 імовірних претендентів на пост Президента України використовували партійні газети для «самопіару», – пише громадянська мережа ОПОРА.

Протягом грудня 2018 року у Волинській області почастішали випадки встановлення інформаційних наметів з символікою партій та зображенням обличь потенційних кандидатів на посаду Президента України.

Якщо у вересні-листопаді таку форму активності використовували чотири політичні сили («Громадський рух «Народний контроль», «Українське об'єднання патріотів – УКРОП», «Громадянська позиція», «Народний Фронт» та ВО «Батьківщина»), то у грудні було виявлено факти встановлення інформаційних наметів з боку 7 партій.

Оскільки виборча кампанія офіційно ще не стартувала, такі матеріали не можуть вважатися передвиборчою агітацією. Офіційно виборча кампанія розпочнеться 31 грудня цього року, а вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

Читати також: До старту виборчої кампанії на Волині вже «рекламуються» 13 кандидатів у президенти

Зокрема, у грудні найбільше таку форму активності використовували дві політичні сили – Радикальна партія Олега Ляшка та ВО «Батьківщина». Також намети ставили «Громадянська позиція», «Народний Фронт», «Національний корпус», «Громадський рух «Народний контроль», ВО «Свобода». У наметах роздавали партійні газети.

Кандидати у президенти передчасно рекламуються на Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Малюнки волинянки стали принтами колекції одягу. ФОТО
Наступна новина В Україні змінили правила вступу до вишів
Останні новини
Схожі новини