«Напийся, обригайся, нехай тебе заберуть»: футболіст про часи у Волині під керівництвом Кварцяного

«Напийся, обригайся, нехай тебе заберуть»: футболіст про часи у Волині під керівництвом Кварцяного

Колишній гравець Динамо та нинішній футболіст Колоса Андрій Богданов пригадав часи співпраці з Віталієм Кварцяним. Колишній тренер Волині намагався по своєму розкрити потенціал підопічних.

Досвідчений півзахисник Колоса розповів про методи роботи Віталія Кварцяного та його надмірну емоційність.

Проте Андрій Богданов переконаний, що у такій манері спілкування українського наставника нічого поганого немає, а навпаки робить Кварцяного особливим. Футболіст переконаний, що наразі в еліті українського футболу немає, а, можливо, й більше не буде.

«Це був незабутній час. Я Кварцяному дуже вдячний, що він перезавантажив мене. У нас були "терки" наприкінці мого етапу, але я йому вдячний. Завжди з усмішкою згадую на той час. Усі знають історію, що він мене вигнав із автобуса і я пішов. Щодня було спілкування, коли він входив в кураж, починав розповідати. Він міг молодому сказати: "Я тебе не бачив на полі, напийся, обригайся – нехай заберуть тебе в поліцію, щоб я тебе забрав, щоб я тебе помітив".

Бувало мені казав: "А знаєш, чому ти граєш правого захисника? Тому що ти Дані Алвес, я в тобі бачу Дані Алвеса". У нас три праві захисники у запасі сидять, а я граю. А хавів центральних не вистачало. Він такий тренер із родзинкою. Таких у нас немає в УПЛ. Він міг зайти гарячий чай вилити на когось, з голови зняти піт. Він на емоціях, любить футбол, – розповів Богданов»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Як пелена з очей спала», - на Волині священник УПЦ МП сам попросився в ПЦУ
Наступна новина Дев'ять озер Волині, від відвідування яких варто утриматися
Останні новини
Схожі новини