Лучанин став гравцем англійського футбольного клубу

Лучанин став гравцем англійського футбольного клубу

Вихованець академії «Волині» Антон Дудік з Луцька став гравцем футбольного клубу «Карлайл Юнайтед».

Клуб із північно-західної частини Англії, що заснований ще у 1904 році, виступає в третьому за силою дивізіоні країни (вище лише АПЛ та Чемпіоншип), - пише ІА Волинські новини.

Контракт молодого півзахисника розрахований до кінця сезону 2023/24. Лучанин став першим українським футболістом в історії Першої ліги Англії.

Зауважимо, що Антон Дудік є братом колишнього гравця «Волині» Артема Дудіка.

Футболіст виховувався в академії луцької «Волині», після початку повномасштабного вторгнення грав у Польщі, згодом переїхав в Англію.

Луцький спортсмен тренувався з основним складом «Карлайл Юнайтед» протягом кількох останніх місяців, відтак клуб ухвалив рішення підписати з ним контракт.

Антон Дудік розповів, що прагне досягати нових футбольних вершин і прославляти Волинь та Україну на спортивній арені.

«Це перший професійний контракт для мене. Вже кілька років старанно працював над собою, щоб пробитися у професійний футбол. Грати в Англії – це краще, що може отримати наразі молодий гравець. Тут чудові тренери та умови. Тому продовжу працювати над собою та хочу, щоб про мою країну, яка нині потерпає від російської агресії, знали у світі. І також дякую всім, хто підтримував та допомагав мені на спортивному шляху», – розповів Антон Дудік. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Зробила, скуштувала, ніби смачно»: кондитерка з Волині розповіла, як досягла майстерності
Наступна новина У Луцьку правоохоронці допомогли чоловіку в якого стався напад епілепсії
Останні новини
Схожі новини