Напруга на українсько-білоруському кордоні. Вручать повістки резервістам у селах громади Володимира

Напруга на українсько-білоруському кордоні. Вручать повістки резервістам у селах громади Володимира
Фото ілюстративне

На території Зарічанського старостинського округу планують вручити 35 повісток резервістам у зв’язку із ситуацією на українсько-білоруському кордоні.

Про це під час наради у мерії повідомив староста Заріччя Андрій Самчук, пише БУГ.

Він поінформував, що протягом тижня на території сіл буде військове оповіщення, під час якого резервістам вручать 35 повісток.

Як відзначив мер Ігор Пальонка під час брифінгу цього ж дня, найбільш втягнуті у допомогу правоохоронним структурам щодо ситуації з кордоном Ковельська та Камінь-Каширська громади.

Нагадаємо, біля кордонів Євросоюзу на території Білорусі проходять спільні з Росією військові навчання. У них беруть участь десантні війська Білорусі та РФ із залученням авіації. 12 листопада навіть повідомлялося про загибель двох десантників під час стрибків.

До слова, на Волині заявили про готовність виділити на облаштування кордону з Білоруссю гроші резервного фонду обласного бюджету. Прикордонники кажуть, що є нагальна потреба у бетонних опорах, сітці, колючому дроті та інших матеріалах для укріплення межі між державами. 

14 листопада стало відомо, що Білорусь стягує озброєних силовиків до кордону із Польщею. В цей же день у Луцьку провели міжвідомчу нараде, де секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов застеріг мешканців прикордонних областей України від допомоги в незаконному перетині кордону мігрантам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація із грипом та ГРВІ на Волині
Наступна новина Коронавірус в Україні: 18 668 нових хворих та 769 смертей
Останні новини
Схожі новини