«Наше рідне – українське»: у Луцьку організували концерт на підтримку ЗСУ. ВІДЕО

«Наше рідне – українське»: у Луцьку організували концерт на підтримку ЗСУ. ВІДЕО

У Луцьку вчора, 24 березня, відбувся благодійний концерт "Наше рідне – українське". Організував захід Волинський осередок Національної всеукраїнської музичної спілки.

 Про це розповів голова осередку Петро Шиманський, передає «Суспільне»

Гроші, зібрані під час концерту, спрямують на купівлю дрона для другого стрілецького батальйону, – каже Петро Шиманський. Додає: до події готувалися заздалегідь.

Для концерту обрали твори українських композиторів, – каже викладачка скрипки Ірина Вівчарук.

«Українці переживають найскладніший час і почали відповідально і з гордістю ставитися до свого рідного, до своїх композиторів», – говорить жінка.

Студентка факультету культури та мистецтв Волинського національного університету Анастасія Пономарьова репетирує «Елегію» Мирослава Скорика.

Інструментальний ансамбль «Експромт» виконує твір сучасного композитора Анатолія Гайденка «Вербунк», – розповів баяніст Владислав Рокош. Каже: для його виконання музикант повинен віртуозно володіти інструментом.

Гроші, зібрані під час концерту, підуть на підтримку збройних сил України, скільки їх – ще підраховують, – каже Петро Шиманський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вночі патрульні спіймали двох п'яних водіїв
Наступна новина У Луцькому районі горів будинок: постраждала власниця. ФОТО
Останні новини
Схожі новини