У Луцьку запрошують на благодійний концерт духовної музики

У Луцьку запрошують на благодійний концерт духовної музики

У дворі Собору Святої Трійці, що на вулиці Градний узвіз, 1 у Луцьку, відбудеться благодійний концерт духовної музики «Попри війну. Віра. Надія. Весна».

Захід відбудеться сьогодні, 12 травня. Початок о 19:00, повідомила очільниця управління туризму і промоції Луцької міськради Катерина Мойсіюк.

У програмі звучатиме духовна музика, зокрема, твори Максима Березовського, Дмитра Бортнянського, Михайла Вербицького, Миколи Леонтовича, Анатолія Авдієвського, Миколи Лисенка, Ганни Гаврилець.

Окрмі того музиканти повторять твір латвійського композитора Ріхарда Дюбри, який на початку повномасштабного вторгнення російських загарбників створив її як духовну підтримку українському народові з посланням «Слава Україні на все життя» і ноти згодом передали луцькому хору «Оранта». 

Диригент – Василь Мойсіюк. Долучаться до дійства актори театру «ГаРмИдЕр». Поетичне оформлення концерту створила поетка Ольга Ольхова

Кошти зібрані на концерті будуть передані у Волонтерський штаб «АНГАР» для купівлі авто для ЗСУ.

Захід відбувається з благословіння Митрополита Луцького і Волинського Михаїла.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина П'яний лучанин стріляв у чоловіка біля замку: подробиці інциденту
Наступна новина На Волині росіяни мають 17 земельних ділянок
Останні новини
Схожі новини