Наступного тижня зупинять найбільшу котельню Луцька. Де не буде гарячої води і як довго?

Наступного тижня зупинять найбільшу котельню Луцька. Де не буде гарячої води і як довго?
Фото ілюстративне

З понеділка, 5 липня, у Луцьку зупинять роботу низка котелень через профілактичний ремонт. Йдеться про найбільшу котельню Луцька (її зупинять на чотири тижні) та спарені котельні (не працюватимуть два тижні). 

Про це інформує ДКП «Луцьктепло».

Найбільша котельня Луцька, що на вулиці Карбишева, 2, готує гарячу воду для близько 22 тисяч містян Завокзального району. Згідно графіка котельню буде зупинено на 4 тижні.

На 2 тижні буде зупинено робту спарених котелень на вулиці Гулака-Артемовського, 20 – вулиці Арцеулова, Вони готують послугу для споживачів Привокзального району, вул. Задворецька, 13 – вул. Вавилова, 6, що обслуговують споживачів частини просп. Волі від перехрестя з вул. Шопена до вул. Задворецької, Київський Майдан та частину вул. Дубнівської до вул. Архітектора Метельницького, а також котельні на вулиці Загородня, 3а, вул. Відродження, 15б, вул. Шевченка, 40 та дахова котельня на вул. Кравчука, 11в.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі юнак врятував жінку, яка хотіла стрибнути з мосту. Відео
Наступна новина Біля Луцька для дітей загиблих в АТО Героїв відбувся благодійний захід
Останні новини
Схожі новини