Біля Луцька для дітей загиблих в АТО Героїв відбувся благодійний захід

Біля Луцька для дітей загиблих в АТО Героїв відбувся благодійний захід

Поблизу Луцька для діток загиблих в АТО Героїв відбувся соціальний благодійний проект «Посміхнись, дитино». Як розповіли ініціаторки заходу, депутати Луцької районної ради Василина Сидорчук та Ольга Максимяк, свято для дітей є продовженням благодійного проекту «Посміхнись, мамо», який відбувся у травні для мам загиблих та зниклих у зоні АТО військових.

68 дітей віком від 5 до 17 роки та їхні мами поринули у справжнє казкове дійство на території рекреаційного комплексу «Респарк», що неподалік Луцька – у селі Струмівка, – йдеться на сайті Луцької райради.

«Проект «Посміхнись, мамо» ми починали із 17 мам, а тепер організовуємо свято для майже 70 дітей. Сподіваємось, що нам вдасться масштабувати нашу благодійну акцію та залучати мам та дітей загиблих військових не лише з Волині, а й цілої України… Ваш позитив та присутність дає нам натхнення продовжувати розпочатий проект. Діти – наше майбутнє! Дуже хочу, аби це свято принесло масу позитивних емоцій, радості і запам’яталося надовго», - сказала у вітальному слові головна організаторка, депутатка райради Василина Сидорчук.

Теплі побажання для мам та їхніх дітей лунали зі сцени також від голови Волинської обласної ради Григорія Недопада, депутатів облради, помічників народних депутатів, благодійників, голови правління ПрАТ «Едельвіка» Юрія Переходька.

Не вдалося б свято без головних спонсорів: Волинське обласне управління лісового і мисливського управління ( керівник Кватирко О.М), депутати обласної ради Оксана Філіпчук, Лех Ігор, Сергій Котюк, депутати Підгайцівської сільської ради Вячеслав Разумовський, Микола Господарик. А також народних депутатів Вячеслава Рубльова, Ірини Констанкевич і Ігоря Гузя.

«Щиро дякую усім, хто долучився до нашого заходу, а таких людей багато – понад 30 благодійників та організацій. Передаю вітання від голови Луцької районної ради Олександра Омельчука, депутаткою якої я теж є. Наше спільне завдання – депутатів, посадовців і просто небайдужих людей, щоб діти завжди були щасливими», - наголосила співорганізаторка проекту «Посміхнись, дитино» Ольга Максимяк.

Вітання від голови Луцької районної ради переказувала також його радниця Віра Баландіна.

До слова, Олександр Омельчук та депутат Олександр Радчук фінансово долучилися до проведення соціального благодійного проекту. 

На дітей чекала цікава розважальна програма, аніматори, бульбашкова дискотека, розфарбовування імбирного печива, фотосесія з велетенською пандою, показові виступи клубу козацького бойового мистецтва «Герць», інтерактивна програма від поліцейських, майстер-клас із  легоконструювання, спілкування з байкерами, показові виступи кінологічного клубу Нацгвардії, стрільба з лука та смачне частування.

Крім того, кожна дитина отримала подарунки від партнерів: від компаній «Едельвіка» (сертифікати на суму 500 гривень), «Тигрес», «Волиньлісу», «Серце патріота» тощо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Наступного тижня зупинять найбільшу котельню Луцька. Де не буде гарячої води і як довго?
Наступна новина Ексректор Савчук стверджує, що його «попросили» з ЛНТУ. Що кажуть вчена рада і Вахович
Останні новини
Схожі новини