Як на Волині затримували бандитів, які грабували фермерів. ВІДЕО

Як на Волині затримували бандитів, які грабували фермерів.  ВІДЕО

На Волині затримали бандитів, які представлялись нацгвардійцями.

Одягнуті у однострої з «липовими» посвідченнями та справжньою зброєю, агресивні молодики нападали на фермерів й забирали гроші, йдеться в сюжеті ТСН. 

Нагадаємо, що у понеділок, 22 жовтня, у Маневицькому районі троє зловмисників у масках проникли до орендованого 39-річним жителем Луцька будинку. Вони зв’язали його, та погрожуючи пістолетом, заволоділи значною сумою грошей.

За вчинення кримінального правопорушення слідчі ГУНП у Волинській області в співпраці із співробітниками СБУ затримали трьох жителів Києва.

З’ясувалося, що затримані - учасники організованого угруповання, причетного до здійснення низки розбійних нападів на території України.Злочинці діяли під виглядом нацгвардійців.

Слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні злочину передбаченого  ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій. Підозрюваним обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Дивіться більше у сюжеті ТСН: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку запрацювала нова поліцейська станція
Наступна новина «Максим не здається» - лучанин про всиновленого хлопчика, якого колись кинули в інфекційній лікарні
Останні новини
Схожі новини