Навіть маршрутники бояться їхати: у Луцьку район тоне в темряві. ФОТО

Навіть маршрутники бояться їхати: у Луцьку район тоне в темряві. ФОТО
джерело фото: tvoemisto.tv

Мешканка вулиці Володимирської в Луцьку нарікає на неосвітлену вулицю.

Допис обурення вона написала користувач Irenna Vohgnenna у спільноті Теревені про Луцьк у Facebook.

«Ви тут щось бачите? Бо я - н і ч о г о! Так освітлюється вулиця Володимирська. Негласний закон спрацьовує завжди – після 23.00 повністю відключають і без того ледь тьмяні ліхтарі. Маршрутки ходять вкрай погано, а тому люди повертаються додому з роботи увішані кишеньковими ліхтарями та балончиками проти собак, яких випускають без намордника «добрі» господарі», – йдеться в її дописі.

«Вулиця Володимирська – МКБ одна з найвіддаленіших з незрозумілими межами району-міста. Можливо, саме у цьому криється байдуже ставлення влади до своїх містян?! А між іншим – неосвітлені в'їзні вулиці міста дуже негативно позначаються на іміджі обласного центру. На фото : недалеко від заправки. Вона одна й світиться», – додає жінка.

«Найгірше у свята, коли повертаєшся з гостин чи з фестивалю, або приїздиш поїздом з мандрівки! Це той час, коли навіть, маршрутники бояться їхати у ту сторону, щоб не напоротися на яму. А що вже казати батькам з дітьми, повірте. Я вже пройшла той етап. Коли доїздиш до повороту на Львівську ( маршрутки у цю сторону одна-за-одною снують до 24 години) і йдеш у повній темряві на Омеляник. Просто адреналін! Навпомацки», – пише лучанка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тихе полювання продовжується: волиняни хизуються грибним «уловом». ФОТО
Наступна новина У Луцьку таки можуть перенести День міста на вересень
Останні новини
Схожі новини