Найкращим в Україні назвали лісництво з Волині

Найкращим в Україні назвали лісництво з Волині

Оголосили трійку переможців щорічного конкурсу на краще лісництво, який традиційно проводить Товариство лісівників України

Про це повідомила Волинська ОВА.

За підсумками цьогорічного конкурсу на краще лісництво, який традиційно проводить Товариство лісівників України, найкращим визнане лісництво з Волині. Мова про Ківерцівське лісництво філії «Ківерцівське лісове господарство».

Йдеться про конкурс, який відбувається щороку і містить чимало критеріїв та вимог– від виконання основних господарських завдань до естетичного оформлення приміщень та роботи з громадськістю.

Як розповіли у Товаристві лісівників України, минулого року через повномасштабну війну вперше за кілька десятиліть конкурс не проводився. Та й цього року існували вагання, чи доречна така подія. Адже багато лісгоспів, лісництв перебувають в окупації, або тільки деокуповані, багато лісогосподарських підприємств зазнали руйнувань, і, звичайно, всі їхні зусилля сьогодні направлені на відновлення, розмінування лісів.

Тож організатори оголосити конкурс для тих лісництв, які не зазнали руйнувань через бойові дії та виконують свою лісівничу роботу у відносно нормальних умовах.

Відповідно друге місце посіло Березнівське лісництво філії «Березнівське лісове господарство» ДП «Ліси України» з Рівненщини. І третє - Ломачинецьке лісництво філії «Сокирянське лісове господарство» ДП «Ліси України» з Буковини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У бою з окупантами героїчно загинув поліцейський з Луцька
Наступна новина У Луцьку дві подружки відкрили кондитерську
Останні новини
Схожі новини