«Назад в СРСР»: в окупованому Донецьку люди знову активно використовують телефони-автомати. ФОТО

«Назад в СРСР»: в окупованому Донецьку люди знову активно використовують телефони-автомати. ФОТО

В окупованому Донецьку люди стали активно користуватися телефонами-автоматами, оскільки є проблеми зі зв'язком, а тарифи оператора терористів «Фенікс», дуже високі.

Про це повідомляє Twitter-канал «Дебальцево онлайн».

Останнім часом у Донецьку почалися серйозні проблеми зі зв'язком Vodafone.

Видання Гордон пише, що зв'язок «Vodafone Україна» в Донецьку перестав працювати 11 січня.

13 січня на запит «Комсомольской правды» у Vodafone повідомили, що досі не з'ясували причини втрати зв'язку. У компанії додали, що не можуть гарантувати повернення зв'язку і послуг оператора, якщо пошкодження сталося на підконтрольній «ДНР» території.

15 січня представники «Vodafone Україна» повідомили, що не можуть дістати доступ у «сіру зону» на Донбасі для ремонту пошкодженої лінії зв'язку.

16 січня про блокування ремонтних робіт із боку донецьких бойовиків повідомила українська сторона Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі.

Про початок ремонтних робіт із прогнозом про їхнє завершення наступного дня в компанії інформували 17 січня.

Улітку 2015 року "ДНР" почала поширювати стартові пакети "республіканського мобільного оператора «Фенікс», який було створено сепаратистами на базі захопленого обладнання «Київстар».

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені висунули нову теорію загибелі динозаврів
Наступна новина Стало відомо, кого передали терористам Донбасу, щоб продовжити обмін полоненими. ФОТО
Останні новини
Схожі новини