Слов'янськ стане наступною ключовою битвою на Донбасі - британська розвідка

Слов'янськ стане наступною ключовою битвою на Донбасі - британська розвідка
Фото з відкритих джерел

Росія перекинула на ізюмський напрямок більшість частин Східної і Західної груп військ, що залишилися в наявності, і продовжує наступ на Слов'янськ.

Про це йдеться у щоденному звіті британської розвідки, – пише «Європейська правда».

Повідомляється, що за останній тиждень російські сили, ймовірно, просунулися ще на 5 км головною дорогою E40 від Ізюма, зіткнувшись із надзвичайно рішучим опором українців.

">http://

 

Російські сили зі Східної та Західної груп військ зараз, ймовірно, знаходяться приблизно за 16 км на північ від Слов'янська.

«З огляду на те, що місто також перебуває під загрозою з боку Центральної та Південної груп військ, існує реальна ймовірність того, що битва за Слов'янськ стане наступною ключовою битвою у боротьбі за Донбас», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Інститут вивчення війни (ISW) припускає, що російські війська готують наступ на Бахмут і Сіверськ, проте після боїв за Лисичанськ навряд чи матимуть успіх. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ремонт газових мереж у віртуальній реальності. У «Волиньгазі» – новий освітній простір
Наступна новина На Волині поліцейські затримали чоловіка, який обкрадав магазини
Останні новини
Схожі новини