Відслужив строчку в Сибіру: в складі 100-ї ТрО на Донбасі воює «М’ясник» з Луцька

Відслужив строчку в Сибіру: в складі 100-ї ТрО на Донбасі воює «М’ясник» з Луцька

На Донбасі продовжують сумлінно виконувати бойові завдання підрозділи Волинської бригади тероборони. Серед них – старший стрілець другої роти Луцького батальйону бригади Ігор Петрович. Про свого побратима розповіли у 100-й бригаді.

Пан Ігор має відразу два позивних. Бойові побратими кличуть його «Батя». А ось для ворогів він – «М’ясник» (до широкомасштабного вторгнення працював у м’ясозаготівлі).

Чоловік – корінний лучанин і вже мав досвід військової служби. Понад 30 років тому – ще за радянських часів – відслужив «строчку» в Сибіру.

– 24 лютого 2022-го я прокинувся. Сказали – «Війна!». Думаю: раз таке діло – треба йти захищати нашу неньку-Україну від тої нечисті. Зібрав речі – і у військкомат. Хай і пройшли вже роки – автомат тримати не розучився…

У рідному Луцьку на Ігоря Петровича чекають з Перемогою любляча дружина та вже літня мама. А ще – відразу трійко домашніх улюбленців-гавкунів! – Німецькі вівчарки Герда та Мухтар, а ще – «двіртер’єрка» Балерина.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині ще одна громада заборонила діяльність упц мп і хоче розірвати договори оренди
Наступна новина У Луцьку відремонтують двори на трьох вулицях
Останні новини
Схожі новини