«Назбираю грошей або позичу»: як пенсіонерка з Луцька врятувала підкинуту кішку

«Назбираю грошей або позичу»: як пенсіонерка з Луцька врятувала підкинуту кішку

86-річна лучанка прихистила підкинуту кішку, а згодом вирішила її стерилізувати. Грошей на операцію жінка обіцяла «назбирати або позичити». Та в клініці, куди пенсіонерка принесла кішку, прооперували врятовану тваринку безкоштовно.

Про це йдеться на сторінці громадської організації «Спільний дім Луцьк» у Фейсбуці. 

Героїня історії – Степанида Михайлівна. 

«Прийшла у клініку «Кіт Леопольд». Маленька, сухенька, у руці тримає папірець, на якому їй намалювали, як ту клініку знайти. Принесла кицю. Кицю Степаниді Михайлівні підкинули. Вона живе у неї в квартирі. Двічі за рік народжувала, кошенят бабуся роздавала. А зараз вирішила стерилізувати», – йдеться у повдомленні. 

«І питає: «Скажіть, скільки то коштує. Я або назбираю, або позичу, скільки треба» (старається не заплакати). Яна Коханюк, власниця клініки, сказали, що кицю стерилізують безкоштовно. Степанида Михайлівна розплакалася і сказала: «Ні. Я все одно вам щось залишу», – повідомили на сторінці орагнізації.

Кицю стерилізували, а Степанида Михайлівна все одно залишила в клініці 50 гривень. Дуже відмовлялася брати сумку для кішки, яку їй подарували в клініці, побачивши, що кицю вона возить у пакеті. Взяла лише після того, як її переконали – киці так краще. 

«Такі люди, як Степанида Михайлівна не дають втратити віру в доброту. Знаєте, які головні висновки з цієї історії? Якщо старенька, сухенька бабуся, яка живе на невелику пенсію, не читає мудрих статей в інтернеті зрозуміла необхідність стерилізації і знайшла для цього можливість - соромно молодим людям з різноманіттям доступу до інформації давати киці таблетки чи примножувати кількість приплодів», – йдеться у повідомленні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Поліцейські» видурили гроші у пенсіонерки з Волині
Наступна новина На ремонт вулиці Винниченка у Луцьку витратили 8 мільйонів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини