Назвали найкримінальніші міста Волині. ВІДЕО

Назвали найкримінальніші міста Волині. ВІДЕО

Прокурор області Максим Киричук оприлюднив  найкримінальніші міста Волині. Найбільший рівень злочинності зафіксовано в Нововолинську. Найпоширенішими там є злочини проти власності, такі як розбої, грабежі, крадіжки. Також до міст зі значним рівнем злочинності в області належать Луцьк і Ковель, – йдеться у сюжеті 12 каналу. 

Та загалом кількість правопорушень минулого року знизилась. В залежності від району, на 23 –31 відсоток. Також спостерігається спад підліткової злочинності майже на третину. Зменшилась кількість злочинів, вчинених у стані алкогольного сп’яніння.

Окрім того, прокурор області зазначив, що на Волині зараз посилено контроль з питань протидії злочинам у сфері безпеки руху, незаконного видобутку бурштину та його вивозу за кордон, злочинам проти власності, незаконним заволодінням транспортними засобами, незаконному обігу підакцизних товарів, їх контрабанді через державний кордон.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де у Луцьку облаштують місця для таксі
Наступна новина «Ми нічого не програли», - Іван Киричик про фейкове повідомлення ОДА
Останні новини
Схожі новини