Де у Луцьку облаштують місця для таксі

Де у Луцьку облаштують місця для таксі

У Луцьку протягом 2018-ого року облаштують 28 спеціальних стоянок для таксистів.

Про це стало відомо під час зустрічі з головами інформаційно-диспетчерських служб таксі з питань мережі парковок таксі міста Луцька у вівторок, 6 лютого.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад наголосив, що місцева влада повинна дбати не тільки про пасажирів та водіїв громадського транспорту, а й таксистів. Тож він запропонував створити «чорний список» перевізників, які таксують неправомірно.

Натомість голова ГО «Волинська асоціація перевізників таксі» Сергій Романчук занепокоєний тим, що реалізація проекту стоянок для таксистів триває уже більше року. У місті встановлюються нові зупинки для маршруток, які посувають відведені місця для таксистів.

«Стоянка оплачуватиметься від того моменту, коли буде нанесена розмітка і встановлений знак», – зазначив Григорій Недопад.

«Ми скоро завершимо розробку проектів. Наступні кроки нашої діяльності полягають у встановленні знаків, нанесення розмітки, обговорення ціни за паркомісце. Необхідно провести ще одні збори з представниками муніципальної варти та безпосередньо з перевізниками», – директор КП «АвтоПаркСервіс» Сергій Денисенко.

Пропонуємо вашій увазі частину переліку майбутніх стоянок у м. Луцьк:

Для того, щоб облаштувати місце для стоянки потрібне погодження департаменту ЖКГ та поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські туристи-лижники виграли кубок України. ФОТО
Наступна новина Назвали найкримінальніші міста Волині. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини