Назвали найуспішніших політиків року на Волині. ВІДЕО

Назвали найуспішніших політиків року на Волині. ВІДЕО

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко став найуспішнішим волинським політиком 2018 року згідно з результатами експертного опитування.

Про це розповіли експерти Центру політичної аналітики та виборчого консалтингу 28 грудня, йдеться у сюжеті «Сфера-ТВ».

«Він є найуспішнішим політиком, оскільки зумів уникнути відкритого протистояння з обласною радою, сформував більш-менш робочу команду, зумів не стати ворогом народу під час протестних акцій», –розповіла заступниця директора Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Катерина Шарпата.

Друге місце розділили нардеп Ігор Гузь та депутат Луцькради  Андрій Покровський, а третє місце за висновками експертів посів заступник голови Волинської ОДА  Денис П’ятигорець.

Водночас найменш успішним експерти вважають екс-голову Волинської ОДА Володимира Гунчика, голову облради Ігоря Палицю, депутата Луцькради Юлію Вусенко та секретаря мерії Григорія Пустовіта.

Екс-керівника департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Івана Мирку згідно опитування охрестили політиком-несподіванкою року.

«Таким політиком виявився Іван Мирка. На другому – Олександр Савченко, на третьому – Андрій Покровський», – розповіла вона.

Детальніше – у сюжеті.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні змінили правила вступу до вишів
Наступна новина У Ковелі перепоховають останки німецьких солдат
Останні новини
Схожі новини