Не чує ні мами, ні тата: маленькій волинянці потрібні гроші на операцію

Не чує ні мами, ні тата: маленькій волинянці потрібні гроші на операцію

Христинці Манько з Локачів лікарі поставили невтішний діагноз – двобічна сенсоневральна глухота.

Про це повідомляє Вісник+К.

«Вона не чує ні братиків, ні мами, ні тата…, а лише дивиться своїми маленькими оченятами і намагається щось зрозуміти. Для того щоб вона почала чути світ, нам необхідно якнайшвидше зібрати кошти на проведення кохлеарної імплантації. Вартість операції на одне вушко - 26000 євро. Для нашої сім’ї ця сума надто велика.» – повідомляє мама дівчинки у Фейсбук.

Зараз Христинка носить слухові апарати, але вони лише допомагають почути дуже голосні звуки.

«В нашій сім'ї троє діток (Денис 10 років, Роман 8 років і Христинка 6 місяців) з однаковим діагнозом. Хлопці прооперовані в 5,5 і 3,5 років. Різниця відчутна - чим старша дитина, тим складніше їй навчитись слухати, чути і розмовляти. Дуже багато залежить від того, наскільки швидко ми назбираємо гроші для проведення операції ,щоб Христинка почала чути і вчилася розмовляти», – пише Наталя Манько.

На фестивалі, який проходив у Локачах 21 вересня, на лікування для маленької локачанки Христинки Манько зібрали 3217 гривень,- повідомляє Район.Локачі. 

Картка мами:

5168 7573 4489 6362 (грн.),
5168 7573 5815 9137 (євро) – Манько Наталія Юріївна.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 25 вересня
Наступна новина На Волині тимчасово скасують два «дизелі»
Останні новини
Схожі новини