«Не коментуватиму хворі фантазії. Це зроблять юристи», – Покровський про сюжет «Аверсу». ВІДЕО

«Не коментуватиму хворі фантазії. Це зроблять юристи», – Покровський про сюжет «Аверсу». ВІДЕО
Депутат Луцькради Андрій Покровський

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський заявив, що місцевий телеканал «Аверс» зняв про нього неправдивий сюжет.

Це політик пов’язує зі своїм негативним ставленням до керівництва міста. Відео-звернення виклали на сторінці депутатської онлайн-приймальні Андрія Покровського у Фейсбуці.

Як пише видання «Конкурент», журналісти телеканалу "Аверс" у середу, 13 лютого, підготували сюжет, в якому Андрія Покровського звинуватили у веденні ігрового бізнесу в Луцьку.

«Це відверта брехня. Мені складно коментувати чиїсь хворі фантазії, за мене це зроблять юристи. Ймовірно, це не перша і не друга серія помиїв, яку на мене вилив «Аверс», але далі буде продовження. Залишається лише питання – чому?» – обурюється політик.

«Чому укропівський телеканал виливає на мене тонни бруду? Чому створюють проблеми "Променю" (Андрій Покровський – інвестор РЦ «Промінь», – ред.)? Чому укропівська більшість блокує в міській раді всі мої ініціативи, якими б хорошими вони не були? Відповідь проста: тому що я не гнуся. Я не даю красти свиням, які дорвалися до корита в Луцькій міській раді», – наголосив він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську хочуть збудувати «Епіцентр»
Наступна новина У волинських селах «мляво» рекламуються кандидати у Президенти. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини