«Аверс» запустив своє радіо на Волині

«Аверс» запустив своє радіо на Волині

На Волині у тестовому режимі розпочало роботу радіо «Аверс». Наразі воно транслює свій контент для жителів Луцька та прилеглих сіл на частоті 100,9 МГц. Незабаром, обіцяють аверсівці, почути хвилю нової місцевої радіостанції зможуть й у інших куточках області.

Про це стало відомо із сюжету телеканалу «Аверс».

«Будемо говорити не лише про погоду. Але й про спорт і про всі інші новини. У нас передбачаються такі рубрики, як «Українське ретро», «Волинський шлягер», де ми будемо розповідати про відомі у минулому, але на деякий час призабуті хіти українських виконавців», – розповів директор радіостанції «Аверс» Андрій Зубенко.

На хвилях радіо мають з’явитися власна гаряча лінія та інтерактивні програми.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

«Слухачі дуже люблять інтерактив, тому це буде обов’язково. Можна буде телефонувати у студію, ставити питання як ведучим, так і гостям», – повідомив ведучий Дмитро Ураєв.

Зараз команда готує для волинян інтерактивні проєкти.

«Будуть такі години, коли люди зможуть привітати своїх найближчих, найрідніших. І навіть, я так думаю, в майбутньому за це можуть бути якісь розіграші, якісь призи, подарунки», – каже ведуча Ірина Кудря.

Нагадаємо, про те, що телерадіокомпанія «Аверс» виграла FM-частоти на Волині, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення України повідомила ще у листопаді 2019-го.

У телекомпанії «Аверс» тоді планували, що їхнє радіомовлення стартує приблизно через два місяці.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховна Рада призначила голову Національного банку
Наступна новина Через карантин у Луцьку цього року не відремонтують Театральний майдан
Останні новини
Схожі новини