«Не мав бойового досвіду, але від війни не ховався»: на Волині попрощалися із полеглим Героєм. ФОТО

«Не мав бойового досвіду, але від війни не ховався»: на Волині попрощалися із полеглим Героєм. ФОТО

У Ковелі сьогодні, 27 червня, попрощалися із загиблим захисником Віталієм Наумчуком. Життя воїна обірвалося у суботу, 24 червня, під час виконання завдань у Донецькій області. 

Про це у фейсбуці повідомив міський голова Ігор Чайка

«Він не мав будь-якого бойового досвіду, але від війни не ховався. Найкращою його зброєю завжди був слюсарний інструмент, або інструмент, яким можна було різати по дереву», – йдеться у дописі мера.

Свого часу, після закінчення школи №6 в Ковелі, Віталій навчався різьбі по дереву в Камінь-Каширському професійному училищі. Працював у будівельних організаціях по Україні, потім у пасажирському вагонному депо «Ковель», далі – в Ремонтно житлово-комунальному підприємстві №1.

«Коли настав час йти до війська — не шукав причин, чому цього не зробити. Він не встиг повоювати довго. Ворог обірвав життя Віталія. Тепер йому назавжди 42 роки. Співчуття рідним, близьким, друзям Віталія», – написав Ігор Чайка. 

Вічна пам’ять Герою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі медики врятували жінку, в якої на понад 15 хвилин зупинилося серце
Наступна новина «Ще не втратили жодної позиції на передовій»: 100 бригада ТРО Волині відзначає свою п'яту річницю
Останні новини
Схожі новини