«Не може місто бути успішним, коли немає голови», – Андрій Садовий

«Не може місто бути успішним, коли немає голови», – Андрій Садовий

Стратегія може бути успішна за однієї обставини – якщо вона пишеться і впроваджується командою людей, лідером якої має бути міський голова.

Про це міський голова Львова Андрій Садовий розповів під час прес-конференції 5 липня.

«Місто має жити стратегією. Плюс до всього потрібно створити інституцію, яка буде кожного дня і місяця відслідковувати, наскільки вона впроваджується у життя. Ми, наприклад, свого часу створили Інститут міста, тому я тішуся за ті міста,  які пішли цією дорогою. 

Якщо ж ти не маєш бачення, то важко надіятись, що воно саме якимось чином зробиться. Це має бути важка праця. Ну і найголовніше, стратегія має бути підтримана та рецептована всіма громадськими структурами. Тобто працювати мають всі разом, адже стоїть багато викликів світу. Якщо громада не сконсолідується, то важко тоді перемагати», – зазначив Андрій Садовий.

Він додав, що Луцьк має надзвичайно великі можливості.

«Я більше коштів інвестував би, аби зробити реставрацію замку, аби він був ще більш привітним. Біля нього збудував би красивий музей міста, можливо, Волині. Людям, які працюють на території ринку, потрібно запропонувати кращі умови, аби вони почувалися  комфортніше», – зауважив Андрій Садовий.

Міський голова Львові радить Луцьку інвестувати зусилля та ресурси, аби почати будувати будівлі, які стануть пам’ятками архітектури ХХІ століття. За його словами, це можна робити з університетською спільнотою, тому що нова форма однозначно дасть новий зміст і якість.

«Я готовий бути дорадником та допомагати майбутньому міському голові, тому що не може місто бути успішним, коли немає голови», – підсумував Садовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Садовий розповів, як вирішити проблему смороду і сміття у Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Із Франції у Китай через Луцьк – чоловік на велосипеді подолав дві тисячі кілометрів
Наступна новина Показали розбиту дорогу в Ковелі
Останні новини
Схожі новини