«Не можу жити спокійно». Ексочільник ковельської лікарні розповів, чому переїхав до Львова

«Не можу жити спокійно». Ексочільник ковельської лікарні розповів, чому переїхав до Львова
Олег Самчук

Колишній очільник Ковельського МТМО, а нині генеральний директор Львівської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Олег Самчук розповів, що рушійною силою для зміни місця роботи для нього стала відповідна пропозиція мера Львова Андрія Садового.

Про це стало відомо із його інтерв’ю виданню Zaxid.net.

«Я людина, яка не може жити спокійно. У Ковелі мені вдалося втілити багато своїх медичних мрій, але далеко не всі. Пропозиція Андрія Івановича Садового очолити львівську лікарню, де, якщо правильно організувати роботу, вдасться допомогти набагато більшій кількості людей, стала рушійною силою переїзду і радикальних змін у моєму житті», – повідомив Самчук.

Наразі у медзакладі, який очолив Олег Самчук, готуються продовжувати трансплантацію органів (її перестали робити через карантин), створити Центр трансплант-координації, потужну сучасну лабораторію, Центр хірургії серця і судин, поліклінічне відділення. Уже відкрили Центр хірургії та Центр нейрохірургії.

Щодо переїзду родини, то Олег Самчук повідомив, що це питання остаточно не вирішене.

«Моя родина наразі мешкає то у Ковелі, то у Львові. Останні два тижні рідні зі мною, бо у мене маленькі дітки і мені важливо, аби вони були поруч. Хоча, на жаль, найчастіше бачу їх лише вночі», – розповів медик.

Нагадаємо, Олег Самчук очолив Львівську клінічну лікарні швидкої медичної допомоги у лютому 2020 року.

До цього у Ковельському МТМО, яким він керував, провели кілька пересаджень органів, зокрема трансплантували два серця, а також успішно пересаджували нирки.

У квітні Ковельському міськрайонному територіальному медичному об’єднанню призначили нового керівника – ним став Валентин Вітер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Китай приховував і знищував докази спалаху коронавірусу, – спецслужби
Наступна новина На Волині педагоги записали реп-звернення до вихованців
Останні новини
Схожі новини