«Не проривайтеся через блокпости. Це викликає підозру», - луцький мер

«Не проривайтеся через блокпости. Це викликає підозру»,  - луцький мер

Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів про ситуацію в місті, а також нагадав правила поводження на блокпостах, під час комендантської години.

Про це йдеться у його ранковому зверненні 3 березня.

«Ситуація в місті під контролем. Усі комунальні служби, установи, організації, що підтримують поточну життєдіяльність, працюють. Громадський транспорт працює в поточному режимі. Сьогодні трошки випав сніжок. Не дивлячись на складну ситуацію в країні, і вцілому, працювала посипальна техніка, посипала сіллю і піском. Тому тримаємо ситуацію в місті з комунальними службами під контролем», – сказав Ігор Поліщук.

«Разом з силовими структурами продовжуємо впорядковувати блокпости. Нагадую про дотримання правил дорожнього руху на блокпостах.

Прошу вас не порушувати режим проїзду блокпостів, прошу не порушувати правил дорожнього руху. Тому що той, хто хоче проїхати, той хто хоче прорватися через блокпост, він викликає підозру і можливі сутички. Для того, щоб не завдати шкоди своєму життю і здоров’ю, просимо зберігати спокій і не порушувати правила дорожнього руху, не порушувати правила проїзду блокпостів, на яких чергує поліція, Національна гвардія, або тероборона.

Нагадую, що діє комендантська година з 22 години до 7 години. Прошу дотримуватися комендантської години, адже ті люди, які у цей час, без відповідних документів та підстав, пересуваються містом, вони будуть затримані для встановлення обставин і можлива доставка у міськвідділ поліції для того, щоб з’ясувати обставини. Не нашкодьте самі собі. Будь ласка, дотримуйтесь комендантської години для того, щоб ті люди, які патрулюють місто вночі, могли цю роботу виконувати якісно», – додав він.

https://www.youtube.com/watch?v=dYQyjSm4Y6g


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Загинуло 9 тисяч окупантів. Генштаб повідомив про втратити росіян за сім днів
Наступна новина «Иди к себе домой. Защищать русскоязычных», - Зеленський до окупантів
Останні новини
Схожі новини