«Не робити об'їзну – це приректи Луцьк на величезний транспортний потік», - Іван Мирка

«Не робити об'їзну – це приректи Луцьк на величезний транспортний потік», - Іван Мирка

Луцьк матиме гарну об’їзну дорогу через Боратин.

Про це директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка розповів у  своєму інтерв’ю на «Першому».

«Це не є така об’їзна, яка мала бути насправді. Бо згідно генплану Луцька, це мала бути нова дорога навколо міста. Фактично це є приміська дорога, яка йтиме через Боратин. У нас є дорога з Луцька на Рівне, зробивши напрямок на Львів і на Володимир, і не робити об’їзну – це означає приректи місто на величезний транспортний потік, який збільшився», – зазначив Іван Мирка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сотні кілометрів ямкового ремонту, особливо ніхто не розуміє і не бачить», - Іван Мирка

За його словами, ця дорога є логічною. У співпраці з міською радою і Боратином народився такий об’єкт, кошти на який виділено з дорожнього фонду. Виготовлено проектно-кошторисну документацію і запущено тендерні процедури.

«Думаю, що вже наступного року Луцьк буде мати гарну об’їзну дорогу через Боратин», – додав директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Мирка розповів про дорожній фонд, вартість кілометра асфальту і якою буде «цукерочка» у Шацьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі обікрали підвал багатоповерхівки
Наступна новина У Луцьку перевізник відмовився від маршруту
Останні новини
Схожі новини