«Не знала всіх особливостей Facebook», – дружина Зеленського пояснила свій скандальний пост

«Не знала всіх особливостей Facebook», – дружина Зеленського пояснила свій скандальний пост
Олена Зеленська

Дружина шоумена, кандидата у президенти України Володимира Зеленського Олена Зеленська прокоментувала скандал навколо її посту у Facebook від 2014 року.

Свій коментар вона написала у Facebook.

Нагадаємо, 20 квітня 2019 року стало відомо, що 16 квітня 2014-го в соцмережі Facebook Олена Зеленська поширила допис російського пропагандистського ЗМІ «Life Новости» щодо руху українських військ на Донбасі.

«Надсилайте відео пересування українських військ. Гонорар – 15 тис. рублів», – йшлося у дописі.

Тепер Зеленська наполягає, що зробила тоді «перепост із обуренням діями російських пропагандистів», але «не знала всіх технічних особливостей» Facebook, що і привело до цього скандалу.

«День тиші? Для мене він виявився надто гучним!  

Сьогодні розповсюдили скріни з моєї сторінки. Скріни 2014 року. Тоді я не знала всіх технічних особливостей ФБ. Не підозрювала, що робити перепост з обуренням діями російських пропагандистів не можна. Тому що ФБ може не показати підводку, а саму ссилку – залишити.

Не знала, та й не до цих знань було в ті дні. Ми всі були в шоці від того, що відбувалося у нас в країні. Від того, що забрали Крим. Це не вкладалось в голові! Було страшно, що починається війна.

Тоді зі мною вперше трапилось те, що з багатьма з нас відбувається зараз. Я прокидалась і засинала із фейсбуком. Чий пост я репостила – уже не пригадаю. Когось із друзів. 

Сьогодні з цього намагалися зробити новину дня. Дня тиші. Усіх запрошую на свою сторінку. Подивитися, про що і що я писала тоді. Що репостила. Над чим роздумувала. Багато хто – в тому числі з-поміж наших опонентів – саме так і зробили. А потім публічно спростували «новину дня» і попросили вибачення. За що хочу їм подякувати.

Вийшов довгий пост. Я таких ніколи не пишу. Можливо, цим постом я і попрощаюся із Фейсбуком. Зі своїми реальними друзями я зможу сілкуватися і в реалі. А все інші... вибачте, але втомилася!» – написала Олена Зеленська.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для дітей та їхніх батьків: виставка котів у Луцьку. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 21 квітня
Останні новини
Схожі новини