Зеленський присвоїв звання «Заслужений лікар України» медику з Волині

Зеленський присвоїв звання «Заслужений лікар України» медику з Волині

Лікарю Нововолинської центральної міської лікарні Володимиру Миколайовичу Середюку присвоєно звання «Заслужений лікар України».

Про це повідомили в медзакладі.

У День медичного працівника президент України Володимир Зеленський особисто привітав та вручив нагрудний знак за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги і рятування життя людей в умовах воєнного стану та сумлінне виконання професійного обов’язку.

Володимир Миколайович, завідувач лікарняного банку крові КНП «НЦМЛ», цього року серед 50-ти медиків з усієї України і єдиний з Волині, удостоєний такого високого звання.

«Це справедливе визнання, адже більше 52 років він у медицині і розвивав з початку заснування Нововолинську лікарню. 36 років присвятив хірургічній практиці! Завдяки його сумлінній та відданій праці, в Нововолинську роками існує потужний донорський рух. І саме Володимир Миколайович з початку воєнних дій організував доїзд донорів до станції переливання крові. Кров мешканців Нововолинської громади воює та рятує життя наших Захисників», - зазначили колеги Володимира Середюка.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поблизу Любешова зіткнулись два автомобілі, один з них перекинувся
Наступна новина Корегує роботу артилерії: колишній музикант став аеророзвідником у Волинської ТрО
Останні новини
Схожі новини