Скандальна кава: суддя сумнівається, чи варто штрафувати Зеленського

Скандальна кава: суддя сумнівається, чи варто штрафувати Зеленського
Володимир Зеленський із делегацією в кав’ярні у Хмельницькому під час карантину

Суддя Хмельницького міськрайонного суду Андрій Місінкевич призупинив проваження щодо адміністративного порушення президента Володимира Зеленського, коли він разом із делегацією під час карантину відвідав кафе у Хмельницькому.

Суддя звернувся до Верховного суду для розтлумачення, чи може бути глава держави притягнутий до адміністративної відповідальності, адже відповідно до Конституції президент є недоторканним. Про це повідомляє Громадське.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Нагадаємо, 3 червня під час поїздки до Хмельницького Володимир Зеленський разом з учасниками делегації відвідали кафе, де вони пили каву всередині приміщення, тим самим порушуючи карантинні заходи, які забороняли відвідування кафе. Відповідне порушення карантину передбачає від 17 до 34 тисяч гривень штрафу.

Разом із Зеленським в кафе були керівник Офісу президента України Андрій Єрмак, його перший заступник Сергій Трофімов, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габинет і міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. На фото видно, що усі вони без масок і не дотримуються соціальної дистанції.

19 червня суд мав розглянути питання щодо адміністративного порушення президента Володимира Зеленського.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні вперше відзначають День фермера
Наступна новина Загиблого на Донбасі Іллю Струка привезуть до Луцька. Капелани відслужать панахиду
Останні новини
Схожі новини