Спортсмен з Луцька став чемпіоном світу із самбо

Спортсмен з Луцька став чемпіоном світу із самбо

Атлет із луцького клубу з видів боротьби «Борець» Євген Макаров став чемпіоном світу з боротьби самбо.

Першість спортсмен виборов на Кубку світу з боротьби самбо, який тривав 15-21 лютого в Лімасолі (Кіпр). Турнір зібрав три сотні учасників із 12 країн. Україну на цих змаганнях представляли 43 спортсмени, повідомляють Волинські новини

У перший день турніру Євген Макаров став чемпіоном зі спортивного самбо у ваговій категорії 79 кілограмів, а другого дня змагань здобув срібло з бойового самбо у ваговій категорії 79 кілограмів.

Відзначимо, що загалом першого дня етапу Кубку світу в Лімасолі, коли боролися юнаки й дівчата віком 16-18 років, українська збірна команда здобула 12 медалей: 11 золотих і одну срібну. Євген Макаров – єдиний чемпіон із Волинської області.

Спортсмен – представник клубу з видів боротьби «Борець», студент факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Підготувала атлета до Кубку світу тренерка військово-патріотичного спортивного клубу з видів боротьби «Борець» Аліна Бондарєва. Як розповіла тренерка, попереду в спортсмена – навчально-тренувальний збір на Кіпрі та участь у Чемпіонаті Європи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Неповнолітній волинянин сім років проведе за ґратами через вбивство знайомого
Наступна новина На війні загинув Герой з Волині Андрій Попко
Останні новини
Схожі новини