«Неприпустимо вирішувати проблему силовим способом», – Роман Романюк

«Неприпустимо вирішувати проблему силовим способом», – Роман Романюк

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк озвучив свою думку щодо спроби знесення Центрального ринку у Луцьку. Він вважає, що неприпустимо вирішувати проблему силовим способом.

Про це йдеться у його дописі у фейсбуці.

Нагадаємо, пізно ввечері 4 лютого на територію ринку заїхала техніка муніципальної варти. Вона знесла кілька контейнерів. 

«Сьогодні наше місто знову розділилося на дві різко опозиційні частини: тих, хто відстоює себе, право працювати і заробляти гроші на існування, і тих, хто відстоює місто, його імідж, дбає про збереження культурних цінностей і, врешті-решт, інвестиційну привабливість Луцька», – написав Роман Романюк.

«Якщо відкинути емоції – питання про перенесення Центрального ринку порушене ще минулого року, і, певна річ, було очевидним розставлення крапок. Підприємці були попереджені про необхідність переїзду, влада пропонувала варіанти розміщення торгових точок. Реакція мала б бути більш ніж очевидною – діалог, компроміс, вирішення. Мирне, без доведення до точки кипіння», – продовжує директор центру зайнятості.

На його думку, важко визначити, яке рішення правильне, коли досягнута точка кипіння.

«Очевидно єдине: неприпустимо вирішувати проблему силовим способом, із залученням тітушок, під прикриттям ночі, не зважаючи на великі ризики для життя і здоров’я підприємців. Якщо чути один одного і розуміти аргументи обох сторін – не буде подій, за якими спостерігаємо сьогодні. Єдине, чого хочеться побажати в цьому випадку, – мудрості і виваженості як стороні влади, так і підприємцям, які змушені змінити звичні умови роботи», – додав Роман Романюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У поліції відповіли Луцькраді. Кажуть, що про знесення ринку їх влада не повідомляла
Наступна новина «Луцьку бракувало кав'ярні третьої хвилі». Ми розібралися, чим особлива кава в UNO
Останні новини
Схожі новини